PartyRoos Events
een feest om te beleven

Even voorstellen

Ik ben Rosita van der Kruk en werk met passie samen met mijn collega’s aan mijn grote droom PartyRoos Events. Ik  kom uit een ondernemende familie en hard werken is mij met de paplepel ingegoten. Samen met mijn man en zoonlief heb ik mij in het oosten van het land gevestigd en sinds 2012 werk ik aan mijn eigen onderneming. Organiseren en koken is mijn ambitie.

Wat we doen

Er is altijd wel een reden voor een feestje. Of je nu een knalfeest wilt geven omdat je eindelijk 50 wordt, of omdat je je speciale huwelijksjubileum wilt vieren, of gewoon zin hebt om eens lekker los te gaan met vrienden, PartyRoos Events maakt van jouw feestje een groots feest! Maar ook voor een speciaal bedrijfsuitje of familiedag is PartyRoos Events de beste keus om je feest te laten organiseren. We toveren jouw locatie met veel plezier om tot een feestzaal in elke gewenste sfeer. Natuurlijk met de lekkerste hapjes en drankjes.

Daarnaast organiseren we ook diverse workshops. Ga bijvoorbeeld eens met je vriendinnengroep lekker dansen of een dagje ontspannen met je uiterlijk en innerlijk bezig te zijn. Onze coaches maken er een gezellige maar ook leerzame dag van. Stel je eigen groep van minimaal 8 personen samen. De locatie stemmen we samen met jou af. We zijn trots op de samenwerking met onze huisvisagist, danser, coach en kapper Marcus van Teijlingen, een garantie voor een geslaagde avond of dag!

Waarom PartyRoos Events

Jouw feest is in goede handen bij PartyRoos Events. De jarenlange ervaring in het organiseren van diverse events, van kleine familiefeestjes tot grote publieksevenementen zijn een garantie voor een perfecte organisatie van jouw event. Verse producten en maaltijden zijn uitstekende kwaliteit. Onze ervaren medewerkers vinden snel hun weg op jouw locatie Ze zorgen voor een correcte ongedwongen sfeer en verzorgen jouw gasten zodat jij alleen maar hoeft te feesten of te netwerken. De samenwerking met diverse partners en het uitgebreide netwerk van PartyRoos zorgen ervoor dat er altijd een passende oplossing is voor elke uitdaging!
Partyroos review
Partyroos Events
5.0
Gebaseerd op 3 beoordelingen
powered by Google
js_loader
  • DD slash MM slash JJJJ
offerte aanvragen
0
Jaren ervaring
0
+
Evenementen georganiseerd
0
+
Tevreden klanten

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN