Inschrijving kookworkshop!!

Wat leuk dat je interesse hebt in één van de kookworkshops van De Verrassende tafel. In het keuzemenu kan je zien wat je het meeste aanspreekt. Hier vind je ook de data en de prijzen! Al deze workshops vinden plaats in de Twentsche Foodhal, Hoge Bothofstraat 39a, 7511 ZA Enschede. Aanvang 17.30 uur

Op dit moment hebben we de volgende workshops in de agenda staan:

Verrassende varianten met asperges maken

Deze avond ga je samen met de chef het heerlijke witte goud op heel veel verschillende manieren klaar maken en eten natuurlijk! Van koken tot wokken, van amuse tot dessert, de asperge speelt de hoofdrol deze avond. Hoe lekker is dat!!!! Deze workshop wordt in samenwerking met de Twentsche Foodhal en de Makro voor de speciale kennismakingsprijs van EUR 45,- aangeboden. We hebben hiervoor drie mogelijke data.  Schrijf je nu in!

Tapas, een hele tafel vol!!

Deze avond zal in het teken staan van tapas gerechten met heerlijke verse en smakelijke ingrediënten!  Van Vlees, tot  vis  en heerlijke groentes die we allemaal in tapas vorm gaan klaar maken. Ook een dessert mag natuurlijk niet ontbreken deze avond!

Daarna is het tijd  om lekker aan tafel te gaan en te genieten van al dit heerlijks!

Dus vraag snel je vrienden/ familie of buurvrouw of ze mee gaan, want vol = vol

Datum 12 juni  aanvang 17.30 uur

kosten incl 3 drankjes  EUR 52.50 per persoon.

Vegetarisch, hoe dan...

Verrassend, heerlijk eten, maar de dieren laten we vandaag in de wei…
Samen met de chef ga je aan de slag om een heerlijk 4 gangen diner te maken,  zonder dat je het vlees gaat missen! Een kleine greep uit de verschillende ingrediënten: Farro, Boekweitmeel en heeeeeel veel verse groentes. Natuurlijk laten we de kant en klare vleesvervangers ook in de winkel liggen!  Kortom, laat je verrassen op woensdag 26 juni in Enschede

Voorwaarden

De workshops op inschrijving zullen doorgaan vanaf 14 tot maximaal 24 personen.

Onder de 14 personen heeft De Verrassende tafel het recht om de kookworkshop te annuleren

We hanteren vol = vol

De betaling zal op de avond zelf plaats vinden en er kan alleen contant worden afgerekend.

Graag van te voren aangeven of er rekening gehouden moet worden met allergieën en dergelijke.

Alle prijzen van de workshops zijn inclusief wijn, bier, frisdranken, koffie, thee en BTW. *Voor de asperge en de tapas workshop geldt:  3 drankjes naar keuze, daarna op eigen rekening.

Na afloop krijg je de receptuur mee naar huis.

 

Bij annulering meer dan 7 dagen voor de workshop datum ben je geen vergoeding schuldig.

Daarna dient 60% van het verschuldigde workshop bedrag te worden betaald.

  • Deelname aan de kookworkshop geschiedt op eigen risico, het hanteren van onze keukengereedschappen, apparatuur en kooktoestellen is op eigen verantwoording.
  • Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele schade, vlekken of verlies van uw persoonlijke bezittingen.
  • Indien en voor zover tijdige betaling achterwege blijft ben je in gebreke zonder dat enige ingebrekestelling zal zijn vereist. Indien je toerekenbaar tekort schiet in de nakoming van deze verplichting zal De Verrassende Tafel overgaan tot het nemen van incassomaatregelen. Naast het als dan verschuldigde totale bedrag, ben je tevens gehouden tot volledige vergoeding van alle (buiten)gerechtelijke.
  • Met de reservering van een kookworkshop verklaar je bekend en akkoord te zijn met deze voorwaarden.