De Verrassende Tafel
Een culinaire verrassing voor
ieder feestje of evenement

Wie zijn wij

Wij zijn Rosita van der Kruk en Evert Weber. We hebben elkaar leren kennen op de (keuken)werkvloer. Onze collegiale vriendschap is uitgegroeid tot een fijne zakelijke samenwerking waar lekker eten ons raakvlak is.
Rosita heeft naast haar ervaring als (demonstratie) kok haar eigen bedrijf PartyRoos Events. Ze organiseert evenementen zoals ladiesevents, landelijke fairs, festivals, maar ook privé feesten, kookworkshops en private diners.
Evert is een ervaren kok en runt daarnaast zijn eigen catering bedrijf.
Onze ambitie is om lekker te koken en mensen te amuseren. We hebben ieder onze eigen kwaliteiten en door onze samenwerking ontstaan er vaak mooie nieuwe recepten en ideeën waar we jou graag van willen laten meegenieten.

Wat we doen

De Verrassende Tafel regelt het!

De Verrassende Tafel is thuis in alles wat te maken heeft met de combinatie eten en evenementen. Naast een kookworkshop voor je vriendengroep of collega’s , live cooking tijdens je bedrijfsfeest,  geven we ook kookdemonstraties. Jouw zakelijk event geven wij net dat speciale tintje omdat we niet alleen zorgen voor heerlijke hapjes en drankjes, maar stylen het geheel af in jouw thema. Jij hoeft alleen je gasten maar uit te nodigen, wij zorgen voor een Verrassende Tafel, dat kan op jouw eigen gekozen locatie zijn maar we nemen je ook graag mee naar een gezellige kookstudio.

Waarom De Verrassende Tafel

Perfect culinair maatwerk

Maatwerk en flexibiliteit is onze kracht. Op vrijwel iedere locatie kunnen wij voor een culinaire verrassing zorgen. We kunnen alleen met je meedenken over hoe jij zelf het familiefeestje op poten zet of hoe je de opdracht om een evenement te organiseren tot een goed einde brengt. Maar met hetzelfde gemak organiseren wij het feestje of het evenement tot in de puntjes voor jou zodat je er zelf geen omkijken meer naar hebt. Het begint met jouw idee, wij werken het voor je uit. Of het nu gaat om samen koken of dat wij lekker voor jou en je gasten gaan koken, wij zorgen dat jouw feest een succes wordt.

Een zakelijke vergadering met een gezonde en smaakvolle lunch? Wij serveren het naar jouw wens. De teambuilding verzorgt door De Verrassende Tafel toont ook het culinair talent van jouw collega’s. Een spraakmakende beleving!

Uiteraard informeren we je graag over alle mogelijkheden.

Partyroos review
Freddie Bakhuis
Freddie Bakhuis
16:14 28 Mar 19
Afgelopen zaterdag buffet gehad van de verassende tafel. Dit is ons goed bevallen. Alles tot in de puntjes geregeld, goede communicatie en zeker waar voor je geld. Iedereen aan te raden om gebruik te maken van de verassende tafel! Voor elk wat wils! Fam. BakhuisLees meer
Bekijk alle beoordelingen
offerte aanvragen
0
Jaren ervaring
0
+
Evenementen georganiseerd
0
+
Tevreden klanten

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN