De Verrassende Tafel
Afscheidscatering op locatie

Wie zijn wij

Wij zijn Rosita van de Kruk en Evert Weber en samen verzorgen wij met De Verrassende Tafel afscheidscatering op locatie. Puur Afscheid is een coöperatief samenwerkingsverband waarin ieder vanuit eigen professie de verschillende aspecten die een afscheid waardevol maken aanbiedt. Binnen Puur Afscheid dragen wij zorg voor afscheidscatering.  Met aandacht en respect voor de wens van de overledene en/of de familie verzorgen we de koffietafel, lunch, borrel plateau of diner. Het is onze ambitie om met onze cateringdienst van het afscheid van jouw dierbare een begin van een mooie herinnering te maken.

Wat we doen

De welbekende koffie met cake na afloop is de standaard voor na de afscheidsdienst. Maar vaak is een andere invulling van de nazit passender. Bakte oma altijd die bijzondere taart,  en nam ze graag een advocaatje. Een toast uitbrengen op het leven… met een goed glas wijn en een etagère met verrassende hapjes. Of kies je liever voor een lunch, we hebben een groot assortiment aan verse, rijk belegde broodjes. Onze vakkundige en betrokken medewerkers verzorgen de catering precies zoals u dat wilt. De locatie, een zaal, bedrijfshal of het eigen huis of tuin, het kan zelfs midden in de natuur zijn, kleden wij desgewenst in stijl aan. Speciale attributen, opa’s oude motor, moeders stoel, foto’s of andere herinneringen geven we een mooi plekje. Wij bieden verschillende geluidsvoorzieningen, en een mogelijkheid tot een beamer of livestreaming.

Waarom De Verrassende Tafel

Op de dag van het afscheid zijn we er helemaal voor jou en je familie. Op een verdrietige dag als deze staat de tijd even stil, en daar houden wij rekening mee. Wij geven je alle tijd, en zorgen ervoor dat er geen volgende familie is die wacht. Zo kun je samen met de gasten alle tijd nemen om jouw dierbare te herdenken. Deze dag is van jullie. Samen zoeken we naar een passende afsluiting van de condoleance en afscheidsdienst. Onze producten en maaltijden zijn altijd vers en van uitstekende kwaliteit.

Uiteraard stemmen we samen met jou en de uitvaartverzorger van Puur Afscheid de wensen en mogelijkheden af.

Wilt je ter kennismaking alvast contact met ons opnemen? Je kunt ons bereiken onder nummer 0619619211

Verstuur