verrassende tafel

Nieuwe website
verdient een nieuwe naam!

Soms wordt er wel eens aan mij gevraagd: “wat doe jij nou zoal op een dag, als je niet voor een opdrachtgever werkt?” Vooral mijn lieve zoon denkt dat ik de hele dag een beetje aan het facebooken ben. Nu moet ik toegeven dat ik dat ook best leuk vind. Kijken wat jullie voor nieuwtjes te vertellen hebben, hahaha. Maar eerlijk is eerlijk, ik heb ook veel zakelijke connecties opgedaan via social media!       

De afgelopen weken ben ik dus best druk geweest om mijn nieuwe website te ‘vullen’ met nieuwe verhalen, mooie foto’s van lekker eten en vrolijke feestjes. Een paar jaar heb ik het voor me uit geschoven, maar nu moest het gewoon gebeuren! Er zijn zoveel nieuwe dingen te vertellen, die nu echt op een nieuwe frisse website weergegeven mogen worden.

Iedereen die wel eens een website heeft laten maken, weet vast dat dit oneindig veel werk is. Als mijn webdesigner René mij weer een mailtje stuurde met de vraag: “heb je daar nog een verhaaltje bij en o ja, zoek dan gelijk nog even een foto die daarbij past?” “Tuurlijk, ga ik doen”, riep ik dan. Computer weer tevoorschijn halen en gaan met die banaan. Ik heb hem wel eens vervloekt, maar ik weet zeker dat dit ook andersom niet anders is geweest haha. Als ik zelf weer aan de telefoon hing met één van mijn bijzondere wensen, waarvoor hij weer diep in de techniek moest duiken. Maar wat ben ik blij met het eindresultaat!! Dit had ik zonder René, nooit voor elkaar gekregen! Engelengeduld heeft hij gehad met mij. 

De site heeft een nieuwe naam gekregen, eigenlijk moet ik domeinnaam zeggen, geloof ik. Zoals je misschien wel weet, ben ik 6 jaar geleden met PartyRoos Events begonnen. Dit was mijn grote droom, die uit is gekomen. Organiseren van themafeestjes tot grote events, zoals bijvoorbeeld de ‘Women en Girls Summernight’. Ik krijg daar gewoon super veel energie van! Daarnaast is koken een passie van me en ook hier word ik heel blij van.  Lekkere hapjes aan mijn gasten voorschotelen.
Om me hierin verder te ontwikkelen, heb ik aan collega koks gevraagd of ik stage mocht lopen in hun bedrijf. Zij gaven me die kans en brachten me tot waar ik nu sta. Ik houd me als kok bezig met onder andere demonstraties, workshops en live cooking.
Ik vind het heerlijk om mensen blij te maken met lekkernijen en dit op locatie te bereiden! Sinds kort werk ik samen met Evert Weber onder naam “De Verrassende Tafel”.  Op locatie mogen wij ondertussen eveneens de catering en aankleding verzorgen bij uitvaarten. Een nieuwe discipline, die goed bij ons past en wij dus met heel veel passie voor je invullen!

Mede hierdoor is de naam van mijn website veranderd van ‘PartyRoos Events’ naar ‘De Verrassende Tafel’. Wanneer je op het wereldwijde web op zoek gaat naar afscheidscatering, dan is de nieuwe naam ‘De Verrassende Tafel’ een beter passende optie. Uiteraard blijft PartyRoos Events met veel enthousiasme haar diensten aanbieden. Hierover kan je op de website ook alle informatie terugvinden. Wij zijn best benieuwd naar jullie reacties. Graag bedank ik Rene Winkels van Qualitywebdiensten alvast voor zijn inspanningen en creativiteit, met een prachtige website als eindresultaat. Bovendien dank ik de lieve mensen die mij hebben bijgestaan met het schrijven van de teksten!

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Reageer